NO WASTING TIME!

Saturday, August 19, 2017

LUNGSET

LUNGSET (JOWO)

Tak sawang photo iki.
Naliko sliramu medhot janji.
Salah neng endi, roso tresna iki.
Lungset bathin iki.

*
Jane aku salah opo.
Neng ati raono wong liyo.
Roso tresno iki tak simpen neng dodo.
Tresno oh tresno, kowe balio.

**
Weruho aku kelara.
Merga janjimu uwis musna.
Weruha aku kelara.
Tapi sliramu ra krasa.
Medhot janji lan tresna.

*
**
**
Reactions:

0 comments: